Despre noi

Despre noi

Oferim Externalizare IT profesionala pentru companiile care doresc sa se elibereze de problemele care pot aparea la nivelul infrastructurii si departamentului IT si, astfel, sa isi poata concentra eforturile pe directiile principale ale business-ului.

Incheind un contract de externalizare it cu noi, beneficiati de reducerea costurilor IT si, in acelasi timp, capatati un control total, previzibil si transparent asupra acestora. Veti fi mai mult decat incantati de disponibilitatea mare a serviciului si de suportul angajatilor nostri. Experienta, calificarile si certificarile membrilor echipei noastre, ofera suportul necesar pentru servicii it de calitate, la un inalt nivel de profesionalism.

Prin Externalizare IT beneficiati de toata gama noastra de servicii IT: Helpdesk, Mentenanta IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Gazduire si Promovare Site, toate integrate intr-un pachet complet personalizabil si adaptat cerintelor dvs.

Infrastructura operationala si departamentul IT sunt adevarate zone nevralgice in interiorul multor companii din Romania. Intelegem si te putem elibera de aceasta grija, pentru ca tu si echipa sa va puteti concentra pe activitatile care aduc mai multa valoare afacerii.